Nyhet! Havoline ProDS V SAE 5W-30

Hav_ProDS_V_1L_Pack_Shot_1138x640px
Havoline ProDS V SAE 5W-30 är högpresterande, syntetisk Low SAPS-motorolja specifikt formulerad med avancerade additiv för att uppfylla krävande specifikationer från fordonstillverkare, till exempel specifikationen Volkswagen-Audi 504.00/507.00

Havoline ProDS V SAE 5W-30 är en Low SAPS-olja lämplig för användning i både bensin- och dieseldrivna personbilar och lätta lastbilar. Produkten är kompatibel med såväl dieselpartikelfilter (DPF) som trevägskatalysatorer (TWC) i bensinmotorer.

Applikationer

  • Havoline ProDS V SAE 5W-30 är lämplig för användning i ett stort antal bensin- och dieseldrivna personbilar och lätta transportbilar från Volkswagen/Audi-gruppen – med eller utan turbo. Produkten är speciellt framtagen för förlängda bytesintervall i Europa och är obligatorisk för dieselmotorer med dieselpartikelfilter från VW/Audi.
  • Havoline ProDS V SAE 5W-30 rekommenderas för fordon som kräver en motorolja godkänd enligt VW 504.00, VW 507.00 ( så kallade VW Longlife III – oljor) och är bakåtkompatibel med andra aktiva och utgångna motoroljespecifikationer från VW/Audi.

Havoline ProDS V SAE 5W-30 är olämplig för vissa motorer. Vid tveksamhet, läs fordonets ägarhandbok eller instruktionsbok.

Produktblad Havoline ProDS V SAE 5W-30